AcasăStiriAdministratieDeponeul de la Ghizela se modernizeaza. Promisiuni legate de gestionarea mirosurilor

Deponeul de la Ghizela se modernizeaza. Promisiuni legate de gestionarea mirosurilor

Noi promisiuni legate de diminuarea mirosurilor de la deponeul de la Ghizela. Astăzi, autoritățile județene au inaugurat o parte din cea de-a doua groapă de gunoi din zonă, în care se vor colecta deșeuri menajere. Cealaltă jumătate va fi gata conform estimărilor făcute de constructorul de la PORR în luna mai a acestui an. Ambele celule sunt dotate cu dispozitive de preluare a levigatului, principala sursă de miros, care va fi filtrat într-o stație specială

Prezent la inaugurare, președintele Consiliului Județean Timiș a declarat că „Știu că au fost anumite sesizări nu neaparat legate de lucrare, ci de ceea ce înseamnă gestionarea deponeului de Gizela, ci în ceea ce privește mirosurile, sesizări venite de la locuitorii din această zonă. Stația de levigat a fost finalizată astă iarnă și i-a fost mărită capacitatea, iar în primăvara acestui an vom demera un nou proiect legat de stația de levigat legat de calitatea aerului, vor fi schimbate filtrele. Sperăm ca în perioada următoare să gestionăm și această problemă. Valoarea proiectului este de 15.000.000 cu tot cu TVA. Această lucrare se plătește din fondul de redevență pe care îl primim de la Retim”, a declarat șeful CJ Timiș, Călin Dobra. La recepție au fost prezenți și reprezentanți ai constructorului PORR.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente