ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Traian Băsescu plănuiește revenirea în viaţa publică. ”Nu am aspiraţii să devin preşedinte sau premier, dar nu mai tac”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Motivul reveniri fostului președinte al României, Traian Băsescu, în prim-plan, este legat de faptul că spaţiul public nu îl lasă în pace şi a început o campanie împotriva mandatului său. ”Aproape două luni am tăcut, dar spaţiul public nu mă lasă în pace”, a spus Băsescu în cadrul unei emiaiuni transmise luni seara de Televiziunea Română.

Traian Băsescu a mai precizat că a început o ”campanie furibundă de desfiinţare a mandatului meu, şi mă văd nevoit să îl apăr. Voi reveni în viaţa publică. Nu mai am aspiraţii să devin preşedinte, primar, premier, dar nu voi tăcea”, a ţinut să transmită fostul şef al statului.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore