Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

A tras cu PISTOLUL pe terasa unui bar din Sinersig. Ce ”surpriză” i-a pregătit poliția ”pistolarului” ilegal

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase efectuează cercetări faţă de un bărbat în vârstă de 56 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni. Ieri, 16 decembrie 2014, în jurul orei 17:00, aflându-se într-un bar din localitatea Sinersig, a avut o altercaţie cu un alt bărbat, pe care l-ar fi ameninţat cu un pistol, după care ar fi executat un foc de armă în plan vertical pe terasa barului.

În urma incidentului, nicio persoană nu a fost rănită, însă după verificările polițiștilor, oamenii legii au stabilit că cel în cauză nu figurează ca deţinător legal de arme şi muniţii în bazele de date ale poliţiei. De la acesta au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor un pistol, o puşcă cu aer comprimat şi 45 de cartuşe cu glonţ.

”Pistolarul” are acum dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor”, ”uz de armă letală, fără drept”, ”tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi tentativei la infracţiunea de „tâlhărie”.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Timiş, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, în timp ce poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Nu avea permis de port-arma, dar se plimba cu pistolul la vedere pe un bulevard din Timisoara

Un timișorean a dost surprins de polițiștii locali, pe Bulevardul Regele Carol I, în...

Scandal cu împuşcături la Berini: 40 de ţigani au venit să bată copiii românilor cu parii. Poliţia a ajuns după două ore!

Scadal cu focuri de armă, aseară, în localitatea timişeană Berini. Conflictul a izbucnit între...

Au furat telefoanele mobile de la trei tineri și au vrut să fugă. Polițiștii din Timișoara au tras cu PISTOLUL pentru a-i opri

Inspectoratul de Poliție Județean Timiș ne-a informat că sâmbătă, 16 mai 2015, în jurul...