pistol

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase efectuează cercetări faţă de un bărbat în vârstă de 56 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni. Ieri, 16 decembrie 2014, în jurul orei 17:00, aflându-se într-un bar din localitatea Sinersig, a avut o altercaţie cu un alt bărbat, pe care l-ar fi ameninţat cu un pistol, după care ar fi executat un foc de armă în plan vertical pe terasa barului.

În urma incidentului, nicio persoană nu a fost rănită, însă după verificările polițiștilor, oamenii legii au stabilit că cel în cauză nu figurează ca deţinător legal de arme şi muniţii în bazele de date ale poliţiei. De la acesta au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor un pistol, o puşcă cu aer comprimat şi 45 de cartuşe cu glonţ.

”Pistolarul” are acum dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor”, ”uz de armă letală, fără drept”, ”tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi tentativei la infracţiunea de „tâlhărie”.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Timiş, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, în timp ce poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.