Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTrei mașini furate din Italia și Franța, descoperite de polițiștii din Timiș....

Trei mașini furate din Italia și Franța, descoperite de polițiștii din Timiș. Ce valoare are un bolid găsit la Giarmata FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În cursul acestei săptămâni, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat trei autovehicule care figurau sustrase din Italia şi Franţa.

Luni, 19 ianuarie 2015, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au depistat, pe raza localităţii Giarmata, judeţul Timiş, un autovehicul care figura sustras din Italia în 14 ianuarie, adică cu mai puțin de o săptămână în urmă. Autovehiculul, a cărui valoare se ridică la aproximativ 100.000 de euro, se afla abandonat în parcarea unui pensiuni.

A doua zi, pe 20 ianuarie, poliţiştii au depistat pe raza localităţii Dumbrăviţa, în posesia unui tânăr în vârstă de 30 de ani, un autoturism care figura sustras din Italia, în luna aprilie 2014.

Cel de-al treilea autoturism a fost depistat de poliţişti, joi, 23 ianuarie 2015, pe raza municipiului Timişoara, în posesia unui tânăr de 28 de ani. Acesta figura sustras din Italia în luna noiembrie 2014.

Cele trei autovehicule au fost confiscate și garate la sediul I.P.J. Timiş, până la definitivarea cercetărilor. Valoarea totală a acestora se ridică la 118.000 de euro, susțin oamenii legii, care continuă cercetările în cauzele instrumentate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare