Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Trei mașini furate din Italia și Franța, descoperite de polițiștii din Timiș. Ce valoare are un bolid găsit la Giarmata FOTO

- Advertisement -

În cursul acestei săptămâni, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat trei autovehicule care figurau sustrase din Italia şi Franţa.

Luni, 19 ianuarie 2015, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au depistat, pe raza localităţii Giarmata, judeţul Timiş, un autovehicul care figura sustras din Italia în 14 ianuarie, adică cu mai puțin de o săptămână în urmă. Autovehiculul, a cărui valoare se ridică la aproximativ 100.000 de euro, se afla abandonat în parcarea unui pensiuni.

A doua zi, pe 20 ianuarie, poliţiştii au depistat pe raza localităţii Dumbrăviţa, în posesia unui tânăr în vârstă de 30 de ani, un autoturism care figura sustras din Italia, în luna aprilie 2014.

Cel de-al treilea autoturism a fost depistat de poliţişti, joi, 23 ianuarie 2015, pe raza municipiului Timişoara, în posesia unui tânăr de 28 de ani. Acesta figura sustras din Italia în luna noiembrie 2014.

Cele trei autovehicule au fost confiscate și garate la sediul I.P.J. Timiş, până la definitivarea cercetărilor. Valoarea totală a acestora se ridică la 118.000 de euro, susțin oamenii legii, care continuă cercetările în cauzele instrumentate.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore