Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Trei turci, cu ștampile de trafic RADIATE CHIMIC, prinși de polițiștii de frontieră, la Jimbolia

- Advertisement -

Sâmbătă, 14 februarie 2015, în jurul orei 23:30, s-au prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră la Punctul de Trecere din Jimbolia, trei persoane de sex masculin. Bărbatii s-au legitimat cu trei pașapoarte eliberate de autorităţile din Turcia.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea unor date dintr-o fila a pasapoartelor celor trei. Extinzând verificările, oamenii legii au constatat că documentele prezentate de cei trei au aplicate stampile de trafic care arata refuzul intrării in Bulgaria, care ulterior au fost sterse chimic pentru a deveni ilizibile. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că bărbații sunt frații și au venit din Turcia. Aceștia au vârstele cuprinse între 17 și 19 ani și au declarat polițiștilor de frontieră că intenționau să ajungă în Germania.

Poliţiştii de frontieră le-au întrerupt călătoria şi au le-au întocmit dosare penale, fiind acuzați de fals material în înscrisuri oficiale şi tentativă de trecerea ilegală a frontierei de stat. La finalizarea cercetărilor va fi prezentat procurorilor, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. bine au facut ca i-au prins,numa sa ii trimita ianpoi in turcia,ca pututrosii din astia sunt destui in Germania,si musulmanii ar cam trebuii sa stea pe la ei orin tarii,ca nu au ce cauta in occident””!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore