frontiera.

Trei cetățeni albanezi care încercau să intre ilegal în România au fost depistați de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Lunga – I.T.P.F. Timișoara. Trio-ul a fost reperat miercuri, în jurul orei 19.30, după lăsarea întunericului, deplasându-se pe câmp dinspre Serbia înspre interiorul României.

Polițiștii de frontieră s-au folosit de sistemul de supraveghere nocturn și, imediat, o patrulă de supraveghere a frontierei i-a reținut pe toți trei, care nu își justificau prezența în zona de frontieră.

Toți sunt bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 51 de ani, cetățeni albanezi și au spus doar evidentul, că încercau să intre în spațiul Schengen dar nu aveau documente legale. Polițiștii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei cetăţenilor albanezi şi cercetării acestora sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Persoanele în cauză au fost predate unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Timiş, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here