ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un autocar în care se aflau 35 de persoane a fost implicat într-un accident la Șandra

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Zi începută cu emoții pentru mai mulți muncitori care se aflau în autobuz și se îndreptau către locul de muncă. Oamenii au fost zdruncinați serios în această dimineață, în jurul orei 5:20, pe DN6, în dreptul localității Șandra.

Autocarul în care se aflau a intrat în coliziune cu o autoutilitară, iar dintre cele 35 de persoane, patru au ajuns la spital cu răni ușoare și sunt în afara oricărui pericol. Restul au fost duși la serviciu cu un alt autobuz. La fața locului au ajuns o autospecială de stingere cu apă și spumă, două descarcerări, o ambulanță SMURD și trei ambulanțe SAJ.

Șoferul autoutilitarei nu a pățit nimic, iar cele patru persoane afectate au doar contuzii și tăieturi superficiale de la cioburi.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore