ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

USR Timiş a contestat bugetul Timişoarei. Cum răspund senatoarea Gorghiu şi primarul Robu

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Proiectul de buget al Timişoarei naşte tensiuni politice încă dinainte de a fi adoptat. Actul postat luni pe site-ul primăriei va fi supus astăzi la vot în plenul Consiliului Local Timişoara. Însă, dacă în anul precedent PSD ameninţa cu blocarea bugetului, în acest an cei de la USR au depus deja o contestaţie privind faptul că bugetul nu a fost prezent vreme de 15 zile pe site-ul municipalităţii pentru a putea fi contestat de cetăţeni.

Primarul Nicolae Robu a declarat astăzi că „pentru unii care poate nu au cunoştinţele necesare sau cred că este o joacă să vii să conteşti un buget, bugetul este extrem de important pentru orice unitate teritoarială de fiecare dată după alegeri schimbându-se guvernele şi majorităţile parlamentare durează mult până când se aprobă bugetul la nivel naţional şi apoi se adoptă bugetele consiliilor judeţene şi abia după aceea mai au posibilitate administraţiile locale să adopte propriile lor bugete. (…) Oricine are cunoştinţe minimale despre modul în care pot funcţiona UAT –urile şi instituţiile statului ştie că a nu avea buget este cumplit pentru că dacă nu poţi să angajezi cheltuieli nu poţi să susţii lucrări în derulare. Orice întârziere în aprobarea bugetului produce efecte negative groaznice”.

Nici senatoarea Alina Gorghiu, cea care a susţinut din greu USR în campanie electorală nu s-a arătat încântată de gestul USR. Acesta a catalogat contestarea bugetului ca fiind „un gest şicanator, care blochează lucrări pe care primăria era obligată să le desfăşoare”.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore