Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieRobu despre cei care îl critică pentru că a dat terenuri de...

Robu despre cei care îl critică pentru că a dat terenuri de case liberalilor: ” Îi văd pe unii și nu știu ce au în cutia craniană”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, este extrem de deranjat de modul în care politicienii din Timișoara abordează problema atriburii de terenuri gratuite pentru case către liberali. După ce zilele trecute primarul explica faptul că oamenii care colaborează cu el nu sunt cetățeni de rangul doi ca să fie exceptați de la anumite drepturi, la finalul acestei săptămâni, primarul a dat o serie de replici acide celor care îl acuză de nepotism. Pe lista beneficiarilor de terenuri de la primărie se numără fosta sa consilieră personală, Sanda Greblă, consilierul său personal Cătălin Iapă sau consilierul local Grigore Grigoroiu.

„Și care e problema? Adică ei sunt cetățeni de alt rang? Există vreo lege în țara asta care spune că membrii partidului aflat la putere local sau național sunt decăzuți din anumite drepturi? Puteți să fiți serioși în abordare totuși, să nu promovați un anumit spirit spirit toxic în societatea românească. Ce e cu populismele astea penibile? Dacă cineva e colaborator cu primarul trebuie să fie frustrat de niște drepturi cetățenești? Suntem stat de drept şi legea este cea care trebuie să decidă şi nu părerea lui x sau y care se face de râs cu comunicate şi s-au făcut destui de râs. Cum stau lucrurile. S-au hotărât nişte criterii în consiliul local, s-au făcut amendamente de către consilierii locali, s-au votat de către consilieri. Nimeni nu putea să introducă criterii prin care să fie excluşi de la competiţie colaboratorii primarului sau angajaţii pe diverse posturi în primărie sau instituţii ale primăriei. Cum s-ar fi putut face aşa ceva? Ar fi fost profund ilegal. (…) S-a făcut evaluarea și o comisie a analizat dosarele și acea comisie a oferit puncte pentru fiecare din criteriile în vigoare și în final s-au făcut clasamentele. Îi văd pe unii și nu știu ce au în cutia craniană spunând că nu înțeleg cum a repartizat calculatorul. Cum să repartizeze calculatorul?”, a declarat Robu, astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...