ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Utilizezi tramvaiul din Timișoara? Trebuie să citești asta

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

RATT anunță că, începând de mâine, se reia vechiul traseu pentru liniile de tramvaie 4, 6 și 8, toate folosind linia reabilitată de pe strada Ștefan cel Mare. Trebuie știut faptul că, staţiile de tramvai de pe Calea Stan Vidrighin de lângă intersecţia cu strada 1 Decembrie sunt suspendate în următoarea săptămână.

În aceste condiţii tramvaiele de pe liniile 6 şi 8 vor avea staţie pe strada 1 Decembrie, iar tramvaiele de pe linia 4, după stația ”Fabrica de Bere”, nu vor mai opri decât în stația de ”Detergenţi”, motivul acestei decizii luate la nivelul Regiei fiind faptul că lucrările la intersecția străzilor Ștefan cel Mare cu 1 Decembrie nu au fost finalizate.

Staţiile de lângă intersecţia de la ”Banatim” vor deveni funcţionale imediat ce se finalizează lucrările de amenajare ale zonei.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore