Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialVandalii din Timişoara au dat iar iama în ghivecele de pe podul...

Vandalii din Timişoara au dat iar iama în ghivecele de pe podul Michelangelo. Cum i-au prins poliţiştii locali

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Aruncatul ghivecelor cu muşcate în Bega pare să fi devenit un sport extrem de popular în Timişoara, acolo unde agenţii care păzesc zona de lângă Podul Michelagelo prind din ce în ce mai des tineri care înţeleg prin distracţie distrugerea bunurilor de pe domeniul public.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră, aflați în patrulare azi noapte, în jurul orei 00.00, au depistat și sancționat doi tineri din Timișoara, care au aruncat nu mai puțin de 10 ghivece cu flori de pe Podul Michelangelo în Canalul Bega. Tinerii au fost sancționați cu amenzi maxime conform HCL 371/2007 modificată. Reamintim că deteriorarea sau distrugerea materialului dendrofloricol constituie contravenție și se sancționează conform HCL 371/2007 modificată cu amenzi între 2000 și 2500 lei”, a transmis direcţia din subordinea primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare