Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialWeek-end cu 600 de sancțiuni și amenzi de 160.000 de lei. Iată...

Week-end cu 600 de sancțiuni și amenzi de 160.000 de lei. Iată activitatea polițiștilor timișeni!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

La sfârșitul săptămânii trecute, în zilele de 28 -30 martie, 390 de poliţişti au acţionat pe raza judeţului Timiş, în vederea prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, activităţilor infracţionale și reducerea riscului rutier.

 La acțiune au participat poliţişti de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş şi reprezentanţi ai I.T.M., O.P.C. şi D.S.V.S.A.

 Agenții au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a evaziunii fiscale, depistarea, identificarea, cunoaşterea şi verificarea în evidenţele poliţiei a persoanelor fără adăpost, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Mai mult, poliţiştii rutieri au încercat să prevină și să combată principalele cauze generatoare de accidente rutiere.

Cu această ocazie, au fost controlate 73 de magazine şi verificate în bazele de date ale poliţiei peste 200 de autovehicule. În urma controalelor efectuate, poliţiştii au constatat 40 de infracţiuni, 27 dintre acestea fiind în flagrant delict. Au fost aplicate 611 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere, încălcarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, precum şi pentru activităţi de comerţ ilicit. Poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării 42 de permise de conducere şi au retras 15 certificate de înmatriculare. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate se ridică la peste 162.000 de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare