AcasăStiriSocialO vedetă din Timişoara a găsit soluţia pentru crucile de pe marginea...

O vedetă din Timişoara a găsit soluţia pentru crucile de pe marginea drumurilor: „Merită să fie acuzaţi de CRIMĂ!”

Mergând pe şoselele României, fie ca şofer şi poate mai mult ca pasager, te înfiori. Există şosele pe marginea cărora crucile sunt mult mai dese decât parcările sau locurile de parcare! Din păcate decesele unei bune părţi a celor morţi în accidente rutiere se datorează şi stării deplorabile în care se află carosabilul (asta nu înseamnă că teribiliştii sau şoferii care se urcă obosiţi sau matrafoxaţi la volan au o scuză).

Aceasta este şi concluzia trasă de Dan Negru, ieri. Prezentatorul tv a găsit şi vinovaţii pentru acestă situaţie: „Şoselele româneşti sunt străjuite de cruci… Sute de morţi pentru că în România nu există condiţii civilizate de trafic. Toţi politicienii, care în toţi anii ăştia n-au reuşit să construiască cel puţin o autostradă care să străbată ţara dintr-un capăt în altul merită să fie acuzaţi de crimă! Victimele lor sunt pe crucile de la marginea şoselelor!” a scris Dan Negru într-o postare pe Facebook.

Tu ce părere ai, are dreptate Dan Negru? Sunt vinovaţi şi politicienii pentru starea proastă a străzilor pe care suntem nevoiţi să conducem sau să ne deplasăm?

 

Foto:timpul.md

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente