Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialO vedetă din Timişoara a găsit soluţia pentru crucile de pe marginea...

O vedetă din Timişoara a găsit soluţia pentru crucile de pe marginea drumurilor: „Merită să fie acuzaţi de CRIMĂ!”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Mergând pe şoselele României, fie ca şofer şi poate mai mult ca pasager, te înfiori. Există şosele pe marginea cărora crucile sunt mult mai dese decât parcările sau locurile de parcare! Din păcate decesele unei bune părţi a celor morţi în accidente rutiere se datorează şi stării deplorabile în care se află carosabilul (asta nu înseamnă că teribiliştii sau şoferii care se urcă obosiţi sau matrafoxaţi la volan au o scuză).

Aceasta este şi concluzia trasă de Dan Negru, ieri. Prezentatorul tv a găsit şi vinovaţii pentru acestă situaţie: „Şoselele româneşti sunt străjuite de cruci… Sute de morţi pentru că în România nu există condiţii civilizate de trafic. Toţi politicienii, care în toţi anii ăştia n-au reuşit să construiască cel puţin o autostradă care să străbată ţara dintr-un capăt în altul merită să fie acuzaţi de crimă! Victimele lor sunt pe crucile de la marginea şoselelor!” a scris Dan Negru într-o postare pe Facebook.

Tu ce părere ai, are dreptate Dan Negru? Sunt vinovaţi şi politicienii pentru starea proastă a străzilor pe care suntem nevoiţi să conducem sau să ne deplasăm?

 

Foto:timpul.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Robu face sondaj pe Facebook privind plombarile pe ninsoare si ploaie

Primarul Timişoarei vrea să ştie: doriţi plombarea drumurilor chiar şi atunci când vremea nu...

Primarul Timişoarei, sondaj pe Facebook privind limitarea pragului de zgomot

Peste 80% din aproximatv 1.800 de timişoreni s-au pronunţat împotriva limitării pragului de...