Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentWeekend cu agenda plină la Zambara, alături de Negru, Dan Maxim, Blanilla...

Weekend cu agenda plină la Zambara, alături de Negru, Dan Maxim, Blanilla şi Horace Dan D

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimul weekend al lunii aduce în cadrul clubului Zambara două evenimente ce promit a nu dezamăgi. Vineri seara, unul dintre maeştrii muzicii electronice, Negru, ajunge în premieră în capitala Banatului pentru a-şi îndeplini rolul de protagonist muzical. Artistul a intrat în lumea muzicii de la o vârstă foarte fragedă. Născut din doi părinţi muzicieni, el a descoperit tainele ascunse de clapele pianului la vârsta de 12 ani. În 2006 cariera sa a luat contur, afirmându-se ca DJ în lumea clubbing din Bucureşti. Prima sa rezidenţă a fost în cadrul clubului Studio Martin, de la care a pornit pe un drum ascendent. Apreciat până peste hotare, sound-ul său se afirmă printr-un groove specific. Alături de acesta, pe scena Zambara va mai urca şi Dan Maxim. Tânărul a început să mixeze în 2010, de-a lungul timpul fiind inclus în line-up-urile diferitelor party-uri şi evenimente locale. Accesul se va face începând cu orele 3:00 şi, până la orele 4:00, va fi gratuit, după care domnii vor plăti 20 de lei, iar domnişoarele 10 lei.

Seara de sâmbătă va fi marcată de evenimentul de promovare al primului festival de muzică electronică din Cluj, Delahoya. Horace Dan D, unul dintre dj-ii ce vor urca la pupitrul clubului timişorean, pune muzică de aproximativ 19 ani, fiind participant la numeroase evenimente de calibru naţional, dar şi internaţional. Performance-urile sale din Polonia i-au câştigat admiraţia publicului, site-ul techno.pl dedicându-i o pagină cu biografia sa, în limba poloneză. Artistul a împărţit scena cu artişti precum The Freestylers, Pet Duo, Alex Bau, Jay Cunning, DJ Vini, Funkmasters, Marko Nastic şi mulţi alţii. Angel Rusu aka Blanilla produce şi mixează drum and bass, breakbeat şi alte ramuri ale acestora de peste un deceniu. A fost finalist de trei ori în cadrul Heineken Music Thirst Studio, cea mai importantă competiţie de DJ din România. De-a lungul vremii a avut ocazia să împartă pupitru;lcu Aquasky, Groove Armada, Stanton Warriors, Mesmer sau Tiesto, remarcându-se prin stilul său dinamic şi set-urile atent construite. În luna lui noiembrie a anului 2011 a lansat albumul „Setilla”, alături de MC Posset. Accesul la acest eveniment se va face, de asemenea, începând cu orele 3:00, preţul unui bilet după ora 4:00 fiind de 10 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Fatai, primul fotbalist de culoare, naturalizat, care ar putea îmbrăca tricoul naționalei României

România este pe care să naturalizeze primul fotbalist de culoare din istoria naționalei de...

Dj Optick şi Adrian Eftimie revin la Zambara, sub motto-ul „We gonna do it again”

Seara de vineri, 21 martie, Zambara, va fi contextul în care doi dintre cei...

Timişorenii au petrecut, din nou, dis-de-dimineaţă FOTO

Dimineaţa de vineri spre sâmbătă a surprins clubul timişorean într-o atmosferă plină de energie...