ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Zeci de pacienţi, cu aceleaşi simptome, la Spitalul de Boli Infecţioase. Boala de care suferă

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Dureri de stomac, stări febrile şi apariţia unor erupţii pe piele sunt simptomele pe care le prezentau peste 20 de pacienţi care au ajuns în ultima perioadă pentru tratament la Ambulatoriul Spitalului de Boli Infecţioase Timişoara. Nu mai puţin de 25 de pacienţi au fost diagnosticaţi luna trecută cu de enterovirus sau boala „gură-mână-picior”. Boala apare în general la copii, iar pacienţii diagnosticaţi nu necesită internare.

„Au venit pacienți cu eneterovirus. O viroză cu determinare fie pulmonară curge nasul, pacientul face febră, tușește și pot apărea erupții sau alte manifestări digestive: colici abdominale, câteva scaune moi, diareice, greață. Pot da determinări și severe, encefalită și meningită. Cazurile care au ajuns la noi au fost mai mult cu erupții, în jurul gurii, pe palme și pe tălpi. Luna trecută au fost aproximativ 25 de cazuri”, a declarat, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș Timișoara, Virgil Musta.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore