AcasăStiriZeci de pacienţi, cu aceleaşi simptome, la Spitalul de Boli Infecţioase. Boala...

Zeci de pacienţi, cu aceleaşi simptome, la Spitalul de Boli Infecţioase. Boala de care suferă

Dureri de stomac, stări febrile şi apariţia unor erupţii pe piele sunt simptomele pe care le prezentau peste 20 de pacienţi care au ajuns în ultima perioadă pentru tratament la Ambulatoriul Spitalului de Boli Infecţioase Timişoara. Nu mai puţin de 25 de pacienţi au fost diagnosticaţi luna trecută cu de enterovirus sau boala „gură-mână-picior”. Boala apare în general la copii, iar pacienţii diagnosticaţi nu necesită internare.

„Au venit pacienți cu eneterovirus. O viroză cu determinare fie pulmonară curge nasul, pacientul face febră, tușește și pot apărea erupții sau alte manifestări digestive: colici abdominale, câteva scaune moi, diareice, greață. Pot da determinări și severe, encefalită și meningită. Cazurile care au ajuns la noi au fost mai mult cu erupții, în jurul gurii, pe palme și pe tălpi. Luna trecută au fost aproximativ 25 de cazuri”, a declarat, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș Timișoara, Virgil Musta.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente