robu

Oficial, PNL a câştigat alegerile pentru Primăria Checea. Scrutinul de ieri s-a încheiat la 9 seara, iar în ciuda faptului că nu mai puţin de trei partide l-au susţinut pe candidatul PSD-ALDE-UNPR, Cristian Oniţă, cel mai mare număr de voturi l-a avut viceprimarul comunei, liberalul Daniel Florea. PMP, reprezentat prin candidata Aranca Valea, l-a acuzat pe Florea, viceprimar al comunei, de incompatibilitate, susţinând că acesta are un PFA cu care a atras finanţare de la Uniunea Europeană.

„Lecţie aspră pentru PSD Checea! PNL câştigă detaşat! Felicitări Florin Florea, noul Primar al comunei Checea! Felicitări PNL Checea! Felicitări PNL Timiș! Felicitări PNL! Iată bilanțul voturilor:
617 voturi PNL
234 voturi PMP
119 voturi PSD
Ăsta-i locul PSD, dușmanul nr. 1 al județului Timiș, dușmanul nr. 1 al municipiului Timișoara, dușmanul nr. 1 al României! Și acesta-i doar începutul! Cine seamănă vânt, culege furtună!”,
a transmis Robu pe Facebook.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.