Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ziua Mondială a Apei sărbătorită la Grădinița cu Program Prelungit nr.14 din Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ziua Mondială a Apei se sărbătorește anual în data de 22 martie.
Decizia instituirii acestei sărbători a fost luată în cadrul Conferinței Națiunilor Unite pentru Mediu și Dezvoltare de la Rio de Janeiro, la 22 decembrie 1992. În România, această zi se sărbătorește din 1993. Sărbătorirea Zilei Mondiale a Apei are ca scop aducere în atenția opiniei publice a problemelor legate de necesitatea protejării cantitative și calitative a apelor și de a pune în adevărata lumină rolul, îndatoririle și responsabilitățile celor cu atribuții în întreținerea, valorificarea și protejarea surselor de apă. În fiecare an sărbătorirea se face sub un anumit slogan.

Preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit nr 14 din Timișoara au sărbătorit Ziua Mondială a Apei, conștientizând importanța acesteia pentru viață.” Grădinița numărul 14, fiind una din grădinițele cele mai active din punct de vedere al protejării mediului, s-a implicat într-un proiect educațional inițiat de Administraţia Bazinala de Apă Banat sub numele” I love Bega”. Cu această ocazie, au desfășurat activități de informare, conștientizare și implicare în ceea ce privește rolul și importanța păstrării apelor curate. Preșcolarii au fost profund sensibilizați de efectele nocive pe care le produce omul asupra apelor, devenind astfel mici luptători împotriva poluării, sub orice formă”, a declarat d-na director Oana Cârstoiu. Iubim Bega, iubim apa!

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore