Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentZiua Tinerilor Timișoarei, la prima ediție. Programul complet

Ziua Tinerilor Timișoarei, la prima ediție. Programul complet

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primăria Timișoara a anunțat programul complet al Zilei Tinerilor Timișoarei, manifestare aflată la prima ediție. Aceasta va avea loc înainte de declanșarea campaniei electorale, fapt ce a determinat contracandidații primarului Robu să ridice mai multe semne de întrebare. Edilul a susținut că nu a avut în minte decât celebrarea tinerilor când a decis organizarea acestei zile, dar și a Zilei Studenților.

„Ziua Tinerilor Timișoarei va avea loc în data de 23 aprilie 2016, scopul ei principal fiind acela de a celebra tinerii și creșterea gradului de implicare a acestora în viața culturală a orașului, prin înscrierea în calendarul local a unei zile dedicate lor”, au transmis reprezentanții Primăriei Timișoara.

Evenimentul va debuta în zona stadionului “Dan Păltinișanu”, unde vor avea loc următoarele activități: concurs de cross, role, biciclete și un meci demonstrativ de fotbal. Echipele participante vor fi formate din tineri și foști fotbaliști ai echipei ACS Poli Timişoara.

De la ora 11.00, manifestarea se mută în Piața Libertății și Piața Unirii, acolo unde vor avea loc mai multe activități sportive, pe care primăria le realizează în colaborare cu reprezentanții unei săli de fitness din oraș: lecţii de KangooJumps și exerciţii de pilates.

După-amiaza, evenimentul se mută din nou, de data aceasta în Piața Sfântul Gheorghe, unde elevii de la Colegiul Național de Artă Ion Vidu vor aduce în faţa publicului piese de teatru. Între orele 15:00-16:00, elevii de la Colegiul Ion Vidu vor susține un spectacol, însă în Piața Libertății. Vor cânta pentru timișoreni: corul pe voci egale și corul mixt, elevi de la Secţia de Canto, Ansamblul de percuție Splash, trupa Comanda 4 şi trupa de jazz Fancy Pants.

De la ora 17.00, în Piața Libertății se va face yoga, pe acorduri de muzică clasică.

Pe lângă aceste evenimente cu ore fixe de desfășurare, pe parcursul zilei vor fi organizate mai multe evenimente culturale, în Piața Unirii. Se va picta, se va cânta la diferite instrumente muzicale, se va dansa balet contemporan, vor avea loc demonstrații de skateboard, iar publicul spectator va participa la lecții de dans, dar și la demonstrații de levitație.

Ziua Tinerilor Timișoarei se va încheia cu un concert, în Piața Libertății, susținut de cântăreți locali: Randi, Uddi și Jo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...