Mașină furată în Franța, descoperită de polițiști în Vama Cenad

- Advertisement -

Polițiștii timișeni au depistat un autoturism furat, joi, în Vama Cenad. Acesta era condus de o tânără care se întorcea din Franța și voia să intre în țară.

Autoturismul, marca Peugeot 207 CC, căutat în Franţa și raportat ca fiind furat, a fost descoperit de către polițiștii timișeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara. Era condus de către o tânără de 26 de ani care le-a declarat oamenilor legii că a cumpărat mașina în urmă cu câteva zile de la un cetățean francez.

„În data de 13.04.2016, ora 10.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice de control, cetăţeanul român P. Maria, în vârstă de 26 de ani, din judeţul Mehedinţi, la volanul unui autoturism marca Peugeot 207 CC, înmatriculat în Franţa. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date Interpol, ca fiind furat, alertă emisă de autorităţile din Franţa, în data de 11.04.2016. Faţă de cele constatate, tânăra a declarat că a achiziţionat autoturismul de la un cetăţean francez, în urmă cu cinci zile, în schimbul sumei de 3.000 de euro şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi căutat de autorităţi”, au transmis polițiștii de frontieră timișeni.

Autoturismul în valoare de aproximativ 8.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare și urmează să fie înapoiat proprietarului. În acest caz polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Trei barbati din Afganistan, opriţi la frontiera! Au vrut sa treaca, pe jos, in Ungaria

Aseară, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de...

Adio blocarea roților în parcările centrelor comerciale!

Primăria Timișoara a intervenit total ineficient în scandalul blocării...

IPJ Timis recruteaza viitori politisti. Vezi cum te poti inscrie la postlicealele MAI

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Timiș contiună activitatea de...

25.000 de oameni, la prima editie a Flight Festival, langa Timisoara

Prima ediție Flight Festival, desfășurată la Aerodromul Cioca de...

Politistii din Timis, fapte bune pentru copii: ”Protejam oameni, ajutam oameni!”

Polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Timiș...

Din aceeași categorie

Categorii Populare