IMG_9948

Timpark este un sistem de parcare în baza căruia se aprobă regulamentul de staţionare a autovehiculelor în Municipiul Timişoara numai în locurile semnalizate prin indicatoare speciale şi numai pe baza abonamentelor cumpărate anticipat sau prin intermediul telefoniei mobile.

Trei parcări ce „adăpostesc” aproape 100 de locuri din zona Platanilor.Acestea au fost ridicate din banii adunaţi de la şoferi. Conform edilului, această zonă a fost aleasă din pricina aspectului dezordonat, buruieni şi bălării. „S-au făcut amenajări între toate blocurile şi, de asemenea, în lungul carosabilului, pe margini s-au amenajat locuri de parcare. În total, s-au amenajat 92 de locuri de parcare, cea mai mare parte a lor în spaţiul dintre blocuri. Zona a fost asanată, urmează să se mai planteze şi nişte copaci acolo unde s-au lăsat alveole pentru aşa ceva. Sper că cetăţenii să aibă grijă să nu mai ajungem ca aici să mai fie vreodată mizeria care a fost. Banii, circa 700.000 de lei, provin din sistemul de parcare TimPark, din încasările care au fost realizate prin acest sistem”, a spus Robu.

Potrivit primarului, până în acest moment există aproximativ 12.000 de abonamente TimPark, iar zilnic aproape 2.500 de şoferi îşi plătesc parcarea prin beep sau SMS.Abonamentele se eliberează de operatorul abilitat cu exploatarea sistemului de taxare.

1 COMENTARIU

  1. ADEVARUL despre aceste locuri de parcare e altul. Pentru cei curiosi sa afle tenebrele acestei afaceri de pe str Platanilor sunt invitati pe YOUTUBE la 45 de clipuri postate in mare parte de mine. Stimatii din presa locala, carora le-am scris si cerut ajutorul la timpul oportun, n-au avut curiozitatea jurnalistica sa ne ajute. Desigur nu era subiect de scandal (politic) sau monden. Acum cand s-au inaugurat locurile de parcare NIMĂNUI nu-i pasă ca nu s-a respectat ACORDUL DE MEDIU si ca in locul a 4.000 de mp de spatiu verde neamenajat (din vina primariei de-alungul anilor) s-a pus beton, ciment, asfalt si dale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here