Cu 10 tone de cereale în două remorci şi fără permis de conducere. Aşa au surprins poliţiştii un bărbat din Sânnicolau Mare, la volan

0
625

Marţi, 15 octombrie 2013, în jurul orei 21:15., poliţiştii din Sânnicolau Mare au oprit pentru control un ansamblu format dintr-un tractor şi două remorci, care se deplasa pe D.N.6, în interiorul acestei localităţi. Motivul pentru care s-a procedat la oprirea acestuia în trafic a fost legat de faptul că cele două remorci nu erau semnalizate corespunzător.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, oamenii legii au avut o surpriză ieşită din comun. Şoferul tractorului, P. Teodor, de 54 de ani, din Sânnicolau Mare nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule iar cele două remorci nu sunt înmatriculate în vederea circulaţiei pe drumurile publice.

Întrucât bărbatul transporta aproximativ 10 tone de porumb fără documente legale, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor.
În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că P. Teodor, transporta cerealele pentru o societate din Sânnicolau Mare, în vederea comercializării.

S-a procedat la aplicarea unei sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.000 de lei, reprezentanţilor societăţii, iar întreaga cantitate de cereale a fost ridicată în vederea confiscării.

În acelaşi timp, pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice şi fără a poseda permis de conducere.

 

Foto:mercador.ro

Spune-ţi opinia civilizat!