AcasăStiriAdministratie2015 - un nou an ”dificil” pentru șoferii din Timișoara. Ce mega-șantiere...

2015 – un nou an ”dificil” pentru șoferii din Timișoara. Ce mega-șantiere se deschid

Municipalitatea de pe Bega are în plan deschiderea unor noi șantiere care vor provoca nervi și frustrare în rândul șoferilor, însă toate acestea vor avea ca beneficiari tocmai participanții la trafic atunci când lucrările vor fi finalizate.

Noi proiecte de infrastructură rutieră, extrem de importante, demarează pe parcursul acestui an. Anunțul a fost făcut ieri de Nicolae Robu, primarul Timișoarei. ”În mod sigur vom începe lucrările de închidere a Inelului I, cu pasajul subteran din Piața Victoriei. Vom începe lărgirea la patru benzi a străzii Popa Șapcă și a Bulevardului Antenei cu trecerea pe sub calea ferată, lărgirea străzilor Podeanu și Mareșal Constantin Prezan la patru benzi, lucrările la partea a doua a străzii Musicescu, de la Calea Martirilor înspre Calea Șagului și tot ce mai e de făcut în partea cealaltă, dar și trecerea la patru benzi pe Calea Martirilor. Și podul nou, ”Podul Jiul”, vreau să-l începem în 2015” a explicat edilul-șef, din Pimăria Timișoara.

Ultima ”propunere” a surprins puțin, pentru că acest proiect părea unul ”lăsat pentru mandatul următor”, dar pare-se că nu se va întâmpla așa ceva, întrucât, deși nu s-a solicitat încă un studiu de pre-fezabilitate, Nicolae Robu a oferit deja mai multe detalii. ”Podul Jiul va costa cel mult cinci milioane de eruo, dar poate costa și mai puțin. Până nu avem studii, măcar un studiu de pre-fezabilitate, sunt sume ”aruncate” fără un temei prea solid. Ca să știi în ce ape te scalzi, e nevoie de aceste studii” a explicat Robu.

Primarul Timișoarei a anunțat că toate proiectele de mai sus vor fi demarate în 2015, însă nici cele începute și nefinalizate încă nu vor fi lăsate deoparte. ”Tot ce este început are prioritate pentru a fi terminate” a mai spus Nicolae Robu.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente