Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieȘantierul de la Pasajul Jiul mai așteaptă. Când ar putea începe lucrările

Șantierul de la Pasajul Jiul mai așteaptă. Când ar putea începe lucrările

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Șantierul de la Pasajul Jiul mai așteaptă. Primarul Nicolae Robu susține că au fost emise toate avizele necesare, dar nu au ajuns încă la Timișoara. Lucrările vor începe în curând, potrivit autorităților locale.

„Am primit avizul de la CFR pentru începerea lucrărilor la Pasajul Jiul și se pare că a fost emis și avizul la nivelul AFER și urmează să ajungă. Sper să putem începe lucrările de săptămâna viitoare. Vreau să le începem cât mai rapid, pentru că suntem deja în perioada de vacanță, vor pleca elevii, vor pleca și studenții, și angajații în mare măsură și orașul va fi mai aerisit, iar perturbarea în trafic, mai mică” a Nicolae Robu.

Șantierul care va demara la Pasajul Jiul va închide complet circulația la pasaj, cel puțin pentru câteva zile, pentru organizarea de șantier. Potrivit proiectului, strada Jiul ar urma să fie lărgită la patru benzi, iar pasajul va avea cinci benzi de circulație și trotuare pe ambele benzi, prevăzute cu piste de biciclete. Primăria Timișoara va plăti firmei Porr Construct 4,7 milioane de euro, cu TVA inclus, pentru realizarea proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...