AcasăStiriSocial27 de deficiențe și amenzi de 92.500 de lei în urma unor...

27 de deficiențe și amenzi de 92.500 de lei în urma unor noi controale asupra barurilor, cluburilor și discotecilor

Controalele echipelor mixte compuse din angajați ai ISU „BANAT”, IPJ Timiș și IJJ Timiș au continuat și în săptămâna trecută. Nu mai puțin de 11 controale au avut loc în perioada 2 – 6 decembrie 2015, în urma cărora s-au constatat 27 de deficiențe, una dintre ele fiind înlăturată la fața locului.

În urma acestor controale s-au acordat 16 avertismente și 11 amenzi în valoare totală de 92.500 de lei. Tot pe parcursul săptămânii trecute a avut loc și un exercițiu de evacuare cu doi participanți.

Ca de obicei, principalele deficiențe constatate au fost cele privind organizarea activității de apărare împotriva incendiilor, privind existența și funcționarea mijloacelor tehnice de apărare împotriva incendiilor, nerespectarea reglementărilor referitoare la utilizarea focului deschis(de exemplu, lumânări) şi a efectelor speciale artistice/pirotehnice, precum şi privind fumatul, nereguli din punct de vedere al prevenirii situațiilor de urgență, având caracter tehnic, lipsa autorizaţiei de securitate la incendiu, în cazul obiectivelor care necesită a deţine acest document.

Din data de 6 noiembrie și până acum au fost executate 128 de controale de prevenire și au fost aplicate 157 de amenzi în valoare totală de 1.672.500 de lei.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente