Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poliţiştii rutieri împreună cu inspectorii de la R.A.R. Timiş, au ieşit la “vânătoare” cu un stand performant de verificare

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Acţiunea organizată de cei de la R.A.R. Timiş, împreună cu un echipaj de la Poliţia Rutieră, nu s-a lăsat fără amenzi şi taloane reţinute.

Marţi, 13 octombrie 2015, zi cu ghinion pentru unii şoferi aflaţi în trecere pe Calea Lugojului din Timişoara. Inspectorii Registrului Auto Român, împreună cu un echipaj al Poliţiei Rutiere, au trecut la verificarea autoturismelor din trafic. Nu mare le-a fost mirarea să afle că pe drumurile din Timiş, circulă o grămadă de maşini care nu respectă normele de poluare sau care au alte probleme de ordin tehnic. În aproximativ o oră de când a început acţiunea, au fost reţinute cinci taloane din şase maşini verificate, iar acţiunea este în curs de desfăşurare.

Contactat telefonic Dan Dates, de astăzi şi adjunctul R.A.R. Timiş, ne-a declarat că: “Containerul este în dotarea R.A.R. Timiş de aproximativ 10 ani şi a mai fost utitlizat în trecut şi pe Calea Sagului, dar din cauza unor probleme tehnice şi pentru că acesta nu avea verificarea metrologică făcută, s-a folosit mai mult laboratorul mobil care în mare parte are aceleaşi dotări, mai puţin standul de frânare. Acţiunea va dura atâta timp cât ne permite vremea, iar periodic vom muta standul de verificare în mai multe locaţii din Timiş.”

Acţiuni de acest gen sunt bine venite având în vedere că pe drumurile din Timiş, circulă o grămadă de maşini care nu corespund tehnic şi estetic, iar unii şoferi inconştienţi nu realizează că pun în pericol atât viaţa lor, cât şi a celorlalţi participanţi la trafic.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=8U7HPGCX_y8&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore