ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un HOȚ de biciclete, prins după o urmărire ca-n filme pe străzile Timișoarei. Ce s-a găsit asupra acestuia

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un hoț a fost prins ieri, 12 octombrie, în jurul orei 17.30, după o urmărire ca în filme dată pe străzile Timișoarei. Furtul s-a petrecut pe strada Mihail Kogălniceanu, acolo unde un cetățean și-a lăsat bicicleta pentru câteva momente în fața unui magazin.

Surprinderea l-a cuprins la întoarcere, atunci când nu și-a mai zărit bicicleta, însă, l-a putut vedea în apropiere pe un tânăr care pedala de zor, încercând să se depărteze de locul faptei. Păgubitul nu a stat pe gânduri și a luat-o la fugă după acesta, fiind sprijinit și de un șofer aflat în trafic și care a observat incidentul.

Hoțul a fost prins pe strada Zurich, unde au reușit să-l imobilizeze. Ajuns la fața locului, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş l-a identificat pe hoțul în vârstă de 21 de ani domiciliat în localitatea Giarmata Vii. Acesta nu mai are antecedente, dar s-a găsit asupra sa și un briceag cu dimensiuni peste cele legale.

Jandarmii i-au întocmit tânărului acte de constatare privind săvârșirea infracțiunii de furt și portul fără drept de obiecte periculoase, fiind predat organelor de urmărire penală pentru continuarea cercetărilor.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore