Un hoț a fost prins ieri, 12 octombrie, în jurul orei 17.30, după o urmărire ca în filme dată pe străzile Timișoarei. Furtul s-a petrecut pe strada Mihail Kogălniceanu, acolo unde un cetățean și-a lăsat bicicleta pentru câteva momente în fața unui magazin.

Surprinderea l-a cuprins la întoarcere, atunci când nu și-a mai zărit bicicleta, însă, l-a putut vedea în apropiere pe un tânăr care pedala de zor, încercând să se depărteze de locul faptei. Păgubitul nu a stat pe gânduri și a luat-o la fugă după acesta, fiind sprijinit și de un șofer aflat în trafic și care a observat incidentul.

Hoțul a fost prins pe strada Zurich, unde au reușit să-l imobilizeze. Ajuns la fața locului, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş l-a identificat pe hoțul în vârstă de 21 de ani domiciliat în localitatea Giarmata Vii. Acesta nu mai are antecedente, dar s-a găsit asupra sa și un briceag cu dimensiuni peste cele legale.

Jandarmii i-au întocmit tânărului acte de constatare privind săvârșirea infracțiunii de furt și portul fără drept de obiecte periculoase, fiind predat organelor de urmărire penală pentru continuarea cercetărilor.