ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

400 de BILEȚELE de dragoste. Asta a găsit un timișorean pe mașina sa, cadou de ziua lui, de la iubită FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un timișorean a petrecut în weekend cu ocazia zilei sale de naștere. După chef, a doua zi, fără să spună nimănui nimc, iubitea lui Sorin a ieșit afară și i-a lipit acestuia, pe mașină, nu mai puțin de 400 de bilețele autocolante de dragoste.

”E un cadou inedit, făcut de iubita mea. După cheful de azi-noapte, m-am trezit și așa am găsit mașina, afară, în fața casei. Din ”păcate” pentru mine sunt pline și va trebui să le citesc pe toate! Sunt numai mesaje de dragoste… toate diferite. Nu este unul la fel cu altul!” ne-a declarat Sorin după ce și-a descoperit mașina pe care erau aplicate exact 400 de astfel de bilețele autocolante.

Imaginile de mai jos vorbesc de la sine…

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore