ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

”Spargere” suspectă la Primăria din Sacoșu Turcesc. S-au furat bani, dar și documente și înregistrările video!!!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliția a descins încă de la pirmele ore ale zilei de marți, 7 octombrie 2014, la sediul Primăriei Sacoșu Turcesc, acolo unde a fost reclamată o spargere. Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a constata că hoții au intrat pe o ușă situată în spatele clădirii, și au ”defrișat” toate birourile. Infractorii au furat dintr-un seif, circa 10.000-12.000 de lei și nu doar atât.

”Persoane necunoscute au intrat pe ușa de acces din spatele clădirii, prin efracție, iar din interior, dintr-o cameră unde au găst o cutie din metal au sustras o sumă de circa 10.000-12.000 de lei” ne-a comunicat Ionuț Bocancea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Mai mult de atât, surse din interiorul anchetei ne-au informat că de la fața locului s-au furat documente și chiar hard-disck-ul pe care se făceau înregistrările video de la camerele de supraveghere amplasate în cadrul instituției locale. Acest aspect ne face să ne gândim la o ”spargere” atipică, întrucât hoții, nu ”dau iama” pentru a fura hârtii, cu atât mai puțin să piardă vremea căutând acel DVR pe care să-l descompună și să-i fure baza de stocare a datelor.

PS: Oare cineva crede că oamenii legii sunt chiar atât de proști și neprofesioniști? Totuși, persoane din Primăria Sacoșu Turcesc sunt urmărite penal în mai multe dosare aflate pe rol! Dosare compuse din… hârtii!

Rămâneți pe www.voceatimisului.ro pentru a urmări în cursul zilei de azi un nou material care prezintă ”năzdrăvăniile” primarului comunei Sacoșu Turcesc, Gabriel Koller.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore