Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocial”Spargere” suspectă la Primăria din Sacoșu Turcesc. S-au furat bani, dar și...

”Spargere” suspectă la Primăria din Sacoșu Turcesc. S-au furat bani, dar și documente și înregistrările video!!!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliția a descins încă de la pirmele ore ale zilei de marți, 7 octombrie 2014, la sediul Primăriei Sacoșu Turcesc, acolo unde a fost reclamată o spargere. Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a constata că hoții au intrat pe o ușă situată în spatele clădirii, și au ”defrișat” toate birourile. Infractorii au furat dintr-un seif, circa 10.000-12.000 de lei și nu doar atât.

”Persoane necunoscute au intrat pe ușa de acces din spatele clădirii, prin efracție, iar din interior, dintr-o cameră unde au găst o cutie din metal au sustras o sumă de circa 10.000-12.000 de lei” ne-a comunicat Ionuț Bocancea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Mai mult de atât, surse din interiorul anchetei ne-au informat că de la fața locului s-au furat documente și chiar hard-disck-ul pe care se făceau înregistrările video de la camerele de supraveghere amplasate în cadrul instituției locale. Acest aspect ne face să ne gândim la o ”spargere” atipică, întrucât hoții, nu ”dau iama” pentru a fura hârtii, cu atât mai puțin să piardă vremea căutând acel DVR pe care să-l descompună și să-i fure baza de stocare a datelor.

PS: Oare cineva crede că oamenii legii sunt chiar atât de proști și neprofesioniști? Totuși, persoane din Primăria Sacoșu Turcesc sunt urmărite penal în mai multe dosare aflate pe rol! Dosare compuse din… hârtii!

Rămâneți pe www.voceatimisului.ro pentru a urmări în cursul zilei de azi un nou material care prezintă ”năzdrăvăniile” primarului comunei Sacoșu Turcesc, Gabriel Koller.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare