Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Numai moartea nu ia mită. Cadrul didactic de la UMF trimis la răcoare

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Profesorul Daniel Cioca a fost prins în flagrant a fost condamnat la închisoare pentru luare de mită în data de 8 februarie pe când lua mită de la studenţi ca să-i treacă examenul. Acesta a fost ridicat de procurori chiar din biroul său de la Universitatea de Medicină din Timişoara. El cerea elevilor sume între 100 şi 300 de euro pentru trecerea examenului de Biologie Celulară şi Moleculară.Probele din rechizitoriu arată că profesorul a reușit să își construiască o vilă în județul Arad din banii încasați.Studenții îi lăsau plicul cu bani pe birou sau în manuale, apoi, dacă totul era în regulă, îşi primeau subiectele preferenţiale pe mail.
Procesul s-a desfăşurat la Tribunalul Timiş, unde magistraţii au decis condamnarea profesorului la 3 ani de închisoare cu executare, precum şi confiscarea a aproximativ 3.000 de euro, reprezentând mita primită de fostul cadrul didactic de la studenţi şi peste 33.000 de euro şi 123.000 de lei, bani care au fost transferaţi de Cioca în contul mamei sale.

Decizia va putea fi atacată cu recurs, în termen de zece zile.

sursa foto:arq.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore