Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Roşii umplute -REŢETA ZILEI- 13 septembrie

O reteta  sanatoasa si savuroasa: rosii umplute.
Ingrediente:
4-6 rosii potrivite,
400 g piept de pui tocat,
100 g orez basmati brun,
o ceapa,
un ou,
patrunjel verde,
sare,
piper mozaic,
boia dulce,
o lingura pasta de tomate,
2 lingura ulei masline,
Sos:
miezul de la rosii,
o lingurita zahar,
sare,
piper,
boia dulce
Mod de preparare:
Taiem capacel la fiecare rosie si inlaturam miezul scobind cu o lingurita. Le lasam la scurs si intre timp pregatim umplutura. Orezul inmuiat pe jumatate se amesteca cu pieptul de pui tocat, ceapa tocata fin, patrunjelul, sare, piper, boia si oul .Se adauga si o lingura de pasta de tomate, se amesteca bine si se umple fiecare rosie in parte cam trei sferturi. Se aseaza capacelul la fiecare si se pun intr-o forma termorezistenta in care am pus 2 linguri ulei de masline.
Pregatim sosul din miezul ramas de la scobirea rosiilor, o lingurita de zahar, sare, piper si boia. Turnam sosul peste rosii si dam forma la cuptor aproximativ 40 min la foc potrivit .
Se servesc calde, iar daca vreti puteti adauga smantana.
- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore