cornu-plus-sotia

Divorţ cu iz de telenovelă. Afaceristul timişorean Georgică Cornu s-a împăcat cu soţia. Cel putin aşa a declarat miercuri în faţa judecătorilor, la un nou termen al divorţului. În realitate, lucrurile nu stau deloc aşa. Cum soţia milionarului nu a fost în sală, magistraţii au luat de bună declaraţia omului de afaceri şi au considerat că soţia lipseşte tocmai pentru că s-a răzgândit în privinţa divorţului. Oana Cornu susţine însă că nu e cale de împăcare.

Georgică Cornu a ajuns cu o oră înaintea soţiei sale. A intrat în sala de judecată şi a declarat în faţa magistraţilor că s-a împăcat cu aceasta.

În realitate, lucrurile stau cu totul altfel. După o oră a ajuns şi soţia omului de afaceri, care exclude varianta împăcării.

Înțeleg că dosarul a rămas în pronunțare, dl Cornu a susținut că a intervenit o împăcare, vă spun că nu e cazul.  Mâine depun o nouă cerere de divorț și partaj”, a declarat Dalina Terzi, avocata Oanei Cornu.

Soţia omului de afaceri crede că soţul său îşi doreşte o împăcare doar pentru a evita partajul, care l-ar lăsa fără o mare parte din bunuri.

Dl Cornu, declarativ, da vrea o împăcare, însă dl Cornu ajunge la amenințări și ne temem că intenția dânsului este de a-şi proteja bunurile în cazul unui partaj”, a mai spus avocata.

Milionarul Georgică Cornu a transmis printr-un comunicat zilele trecute că s-ar fi despărţit de iubita sa, Marina Almăşan, pentru a-şi reface căsnicia, de dragul copiilor. Iar cei doi soţi nu sunt la prima tentativă de divorţ. În urmă cu 3 ani omul de afaceri a prins-o pe soţia sa cu un asociat, iar atunci el a fost cel care a cerut divorţul. S-au împăcat, însă, tot de dragul copiilor.

O.T.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here