Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

GEORGICA CORNU SE IMPACA CU SOTIA? DOAR IN VISELE SALE, SPUNE ACEASTA!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
26.9 ° C
27.8 °
26.1 °
36 %
2.6kmh
0 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Divorţ cu iz de telenovelă. Afaceristul timişorean Georgică Cornu s-a împăcat cu soţia. Cel putin aşa a declarat miercuri în faţa judecătorilor, la un nou termen al divorţului. În realitate, lucrurile nu stau deloc aşa. Cum soţia milionarului nu a fost în sală, magistraţii au luat de bună declaraţia omului de afaceri şi au considerat că soţia lipseşte tocmai pentru că s-a răzgândit în privinţa divorţului. Oana Cornu susţine însă că nu e cale de împăcare.

Georgică Cornu a ajuns cu o oră înaintea soţiei sale. A intrat în sala de judecată şi a declarat în faţa magistraţilor că s-a împăcat cu aceasta.

În realitate, lucrurile stau cu totul altfel. După o oră a ajuns şi soţia omului de afaceri, care exclude varianta împăcării.

Înțeleg că dosarul a rămas în pronunțare, dl Cornu a susținut că a intervenit o împăcare, vă spun că nu e cazul.  Mâine depun o nouă cerere de divorț și partaj”, a declarat Dalina Terzi, avocata Oanei Cornu.

Soţia omului de afaceri crede că soţul său îşi doreşte o împăcare doar pentru a evita partajul, care l-ar lăsa fără o mare parte din bunuri.

Dl Cornu, declarativ, da vrea o împăcare, însă dl Cornu ajunge la amenințări și ne temem că intenția dânsului este de a-şi proteja bunurile în cazul unui partaj”, a mai spus avocata.

Milionarul Georgică Cornu a transmis printr-un comunicat zilele trecute că s-ar fi despărţit de iubita sa, Marina Almăşan, pentru a-şi reface căsnicia, de dragul copiilor. Iar cei doi soţi nu sunt la prima tentativă de divorţ. În urmă cu 3 ani omul de afaceri a prins-o pe soţia sa cu un asociat, iar atunci el a fost cel care a cerut divorţul. S-au împăcat, însă, tot de dragul copiilor.

O.T.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare