Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriVIDEO Alexandra Stan a filmat un nou videoclip, pe o plajă din...

VIDEO Alexandra Stan a filmat un nou videoclip, pe o plajă din Spania

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Alexandra Stan a trecut peste scandalul cu fostul ei manager şi se pregăteşte de lansarea unui nou videoclip. Ea a colaborat cu grupul Follow Your Instinct pentru piesa „Baby, it’s ok”, iar astăzi ne prezintă câteva cadre de la filmările clipului.

Piesa a fost produsă de către B.O.M.B, adică David “Bubu Styles” Ritter, Patrick “Orange” Greska şi Rainer Wetenkamp împreună cu Addis, membru al trupei Follow Your Instinct şi a fost înregistrată cel mai probabil înainte de marele scandal de la începutul lunii iunie când frumoasă cântăreaţă a fost bătută de către managerul ei.

Clipul a fost filmat în Marbella, Spania, una din cele mai fiţoase staţiuni de pe malul Mării Mediterane. Să vedem câteva secvenţe de la filmări:

Videoclipul va fi lansat vineri, 2 august 2013, iar din ce-am văzut în materialul de mai sus, ne aşteptam la un clip de vară plin de fete frumoase, distracţie pe plajă şi băuturi fine.

Alexandra Stan merge mai departe cu cariera sa muzicală începută acum 10 ani. Şi-a făcut chiar şi o pagină nouă de Facebook unde îşi aşteaptă cu drag toţi fanii – Alexandra Stan Official, scrie urban.ro.

Cum vi se pare noul single Alexandra Stan? Să ne aşteptăm la o revenire în forţă a ei?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare