Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Derby-ul Vestului la baschet. BC Timişoara joacă în această seară la Oradea

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

BC Timişoara întâlneşte în această seară, de la ora 18:00, pe CSM Oradea, aceasta fiind deja a patra confruntare din actualul sezon regular, dintre cele două echipe. Dacă bihorenii se clasează pe prima poziţie a clasamentului, „Leii din Banat” încă speră a obţinerea unui loc în play-off.

”Este a patra confruntare cu Oradea, în acest sezon. De fiecare dată, orădenii au fost în postura de lideri şi de favoriţi. Noi mergem să jucăm un baschet cât se poate de bun, pentru că în această ediţie de campionat nu există favorite certe. Avem doar echipe cu şanse mai mari să câştige un meci, prin prisma unor factori. Dar nu se poate spune că o echipă e favorită înaintea unui meci decât cu echipele de la locul al XI-lea în jos. Timişoara a crescut la toate capitolele, mai puţin locul din clasament. Acesta e adevărul, trebuie să fim foarte obiectivi. Până creşterea în joc nu se va vedea în clasament, rămânem la domeniului patinajului artistic, adică o impresie artistică bună, dar note pentru execuţie mai mici” spunea antrenorul BC Timişoara, Dragan Petricevic, înainte de plecarea spre Oradea.

Uunl dintre remarcaţii etapei precedente este, fără îndoială, George Toth, care a avut o prestaţie mai mult decât convingătoare, reuşind 24 de puncte şi 9 recuperări în victoria cu Farul Constanţa. Timişoreanul este conştient de faptul că partida de la Oradea va fi esenţial diferită. ”Ne aşteptăm la un meci foarte greu, având în vedere că am pierdut ultimele partide contra celor de la Oradea din acest sezon. Trebuie să abordăm cu totul altfel acest meci, va trebui să avem un început foarte bun, să îi luăm cât mai agresiv, şi să schimbăm ceva şi în apărare. Nu pot spune dacă înfruntarea aceasta este decisivă pentru calificarea în play-off, dar toţi pornim cu gândul că victoria este obligatorie” a spus George Toth.

Partida dintre „Leii din Banat” şi cei orădeni va fi transmisă în direct pe postul Tv DigiSport 3.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore