Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cristeștii își pierd „omul” din Primărie. Stoia nu mai administrează terenurile Timișoarei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Faptul că Traian Stoia este mai degrabă angajatul Bega Group, adică a fraților Cristescu, decât a Primăriei Timișoara, este un lucru cunoscut de aproape toată lumea. Se știe că cei doi afaceriști l-au plasat strategic pe pesedist în interiorul municipalității, pentru a înlesni anumite afaceri imobiliare cu terenuri din Timișoara. De curând, și edilul Nicolae Robu a devenit conștient de acest lucru, și a mutat toate atribuțiile viceprimarilor privind administrarea terenurilor și valorificarea lor în sarcina lui Sorin Drăgoi, city-managerul Timișoarei.

„S-a impus să iau anumite măsuri pentru a așeza lucrurile mai bine în primărie, pentru a evita dacă nu o incompatibilitate prin prisma legii, atunci cel puțin o situație care poate oricând să nască, și a și născut discuții, rivind o anumită relație de incompatibilitate, dar eu încerc să abordez actul de conducere în maniera cea mai serioasă și prin urmare consider că ar fi inadecvat să comunic măsura prin intermediul mass-media. Ea trebuie mai întâi comunicată oficial. Mai mult de atât nu vă pot spune”, a explicat edilul.

Astfel, la scurt timp, municipalitatea a trimis un comunicat de presă împreună cu noua organigramă a Primăriei, prin care se anunță că, începând cu ziua de mâine, 8 mai, decizia primarului devine oficială. În schimb, viceprimarul PSD Traian Stoia va avea în subordine Direcţia Clădiri, Terenuri şi Dotări Diverse, Compartimentul Monumente.

„Pentru optimizarea organizării şi funcţionării Instituţiei Primăriei Municipiului Timişoara, sarcinile primarului,viceprimarilor şi administratorului public privind coordonarea nemijlocită a unor structuri organigramice, se modifică începând cu data de 8 mai 2014, conform materialului anexat”, se arată în comunicat.

Pentru o informare proprie, vă invităm să descărcați și dumneavoastră, de mai jos, documentul anexă pus la dispoziție de Primăria Municipiului Timișoara.

[dg]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore