Cristeștii își pierd „omul” din Primărie. Stoia nu mai administrează terenurile Timișoarei

Faptul că Traian Stoia este mai degrabă angajatul Bega Group, adică a fraților Cristescu, decât a Primăriei Timișoara, este un lucru cunoscut de aproape toată lumea. Se știe că cei doi afaceriști l-au plasat strategic pe pesedist în interiorul municipalității, pentru a înlesni anumite afaceri imobiliare cu terenuri din Timișoara. De curând, și edilul Nicolae Robu a devenit conștient de acest lucru, și a mutat toate atribuțiile viceprimarilor privind administrarea terenurilor și valorificarea lor în sarcina lui Sorin Drăgoi, city-managerul Timișoarei.

„S-a impus să iau anumite măsuri pentru a așeza lucrurile mai bine în primărie, pentru a evita dacă nu o incompatibilitate prin prisma legii, atunci cel puțin o situație care poate oricând să nască, și a și născut discuții, rivind o anumită relație de incompatibilitate, dar eu încerc să abordez actul de conducere în maniera cea mai serioasă și prin urmare consider că ar fi inadecvat să comunic măsura prin intermediul mass-media. Ea trebuie mai întâi comunicată oficial. Mai mult de atât nu vă pot spune”, a explicat edilul.

Astfel, la scurt timp, municipalitatea a trimis un comunicat de presă împreună cu noua organigramă a Primăriei, prin care se anunță că, începând cu ziua de mâine, 8 mai, decizia primarului devine oficială. În schimb, viceprimarul PSD Traian Stoia va avea în subordine Direcţia Clădiri, Terenuri şi Dotări Diverse, Compartimentul Monumente.

„Pentru optimizarea organizării şi funcţionării Instituţiei Primăriei Municipiului Timişoara, sarcinile primarului,viceprimarilor şi administratorului public privind coordonarea nemijlocită a unor structuri organigramice, se modifică începând cu data de 8 mai 2014, conform materialului anexat”, se arată în comunicat.

Pentru o informare proprie, vă invităm să descărcați și dumneavoastră, de mai jos, documentul anexă pus la dispoziție de Primăria Municipiului Timișoara.

[dg]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Mini Robu. City-managerul Robert Kristof ceartă presa locală pe Facebook

Pseudo-jurnalişti care scriu aberaţii fără suport – aşa îi...

Primăria Timișoara are Organigramă nouă! Direcțiile DESFIINȚATE și noile departamente

Primăria Timișoara are, de astăzi, o nouă Organigramă în...

Primarul Nicolae Robu, pus sub urmărire de DNA pentru abuz în serviciu.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a fost pus sub urmărire...

Surse: Robert Kristof ar putea fi noul city-manager al Timișoarei

Primarul Timișoarei ar putea avea un nou city-manager, în...

Primăria Timișoara a câștigat în instanță parcarea din spatele magazinului Bega

Dreptul de proprietate asupra parcării din spatele magazinului Bega...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img