Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

”Popică” a revenit la Timișoara. Fostul portar al lui Poli va fi antrenor, alături de Dan Alexa

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Divizionara secundă Poli Timișoara face ”transferuri” pe bandă rulantă, dar nu este vorba doar de fotbaliști ci și de membrii staff-ului tehnic. Dacă echipa are un nou preparator fizic, iar la nivelul staff-ului tehnic, dar și administrativ, au avut loc o seride modificări, acestea nu se opresc, iar de mâine, 6 august, noul antrenor cu portarii al echipei va fi Marius Popa.

”Popică”, așa cum este el poreclit încă din vremea când apăra buturile echipei Politehnica Timișoara, în perioada 2005-2008, s-a lansat în poarta celor de la FC Bihor Oradea și promovat în fotbalul ”mare” de FC Național. După aceea, Marius a devenit unul dintre cei mai iubiți jucători ai Politehnicii Timișoara, iar prestațiile sale din poarta alb-violeților l-au trimis direct în poarta echipei naționale. Ulterior, Popa a mai apărat și pentru Internațional Curtea de Argeș, Pandurii Târgu Jiu și Universitatea Cluj.

Ca antrenor cu portarii a lucrat la Luceafărul Oradea și Oțelul Galați, Poli fiind cea de-a treia echipă unde lucrează din această postură. Actualul antrenor cu portarii, Petru Țurcaș va deveni ”secund” la echipa a doua a alb-negrilor și va coordona portarii de la grupele mici din cadrul Centrului juvenil al celor de la Poli.

Foto:acspoli.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore