Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Biciclist BEAT, accidentat la Timișoara. Șoferița mașinii a FUGIT de la locul faptei, deși nu era vinovată

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Miercuri, 18 februarie 2015, poliţiştii Serviciului Rutier Timiş au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe strada C. Brediceanu din Timişoara. Ajunși la faţa locului, oamenii legii au constatat că un bărbat de 56 de ani a fost accidentat de un autoturism, în timp ce se deplasa cu bicicleta și nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de deplasare.

În urma accidentului, bărbatul a fost rănit uşor, însă șoferul mașinii s-a făcut nevăzut. În urma testărilor cu aparatul etilotest, în cazul biciclistului a rezultat o valoare de 0.15mg/l alcool pur în aerul expirat.

După efectuarea unor cercetări, polițiștii au depistat făptașul, fiind vorba despre o tânără în vârstă de 23 de ani. Aceasta nu a consumat băuturi alcoolice, iar fuga de la locul accidentului se datorează sperieturii, după toate probabilitățile, întrucât polițiștii nu au comunicat acest aspect.

Șoferiței i-a fost întocmit dosar penal ”sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă” anunță polițiștii.

Foto: Arhivă

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore