Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Peste trei tone de legume si fructe au fost confiscate într-o piață din Timișoara. Când a avut loc acțiunea și care este suma totală a amenzilor

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii de la Secția 4 Timișoara au pus mâna pe o captură remarcabilă. Peste trei tone de legume și fructe au fost confiscate de către aceștia în urma unei acțiuni desfășurate într-o piață agroalimentară, cu scopul de a prevenirii și de a combate evaziunea fiscală. Pe lângă marfa confiscată au fost date alte amenzi în valoare de aproape 90.000 de lei.

Acțiunea a avut loc în dimineața acestei zile între orele 05.30 și 09.00, când au fost efectuate controale la 32 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate. Polițiștii au fost nevoiți să aplice 25 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și a Legii 145/2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol.

Controalele efectuate de oamenii legii au scos la iveală faptul că un bărbat în vârstă de 42 de ani nu deținea acte de proveniență asupra a 3 tone de cartofi, care i-au fost confiscate, același lucru întâmplându-se și cu 100 de kilograme de struguri.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore