Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Percheziții la traficanții de țigări din Timiș

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Percheziții, dis-de-dimineață, în 19 locații din Timiș, la domiciliul mai multor persoane suspectate de contrabandă cu țigări. 19 persoane urmează să fie duse la aurdieri.

Poliţştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, în cooperare cu Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Timiş şi Direcţia Regională Vamală Timişoara, realizează 19 percheziţii domiciliare la persoane suspecte a fi implicate în contrabanda cu ţigări.

Suspecții au fost monitorizați în perioada aprilie-iunie 2016, timp în care oamenii legii au confiscat 4.500 de țigarete provenite din contrabandă.

„În perioada aprilie-iunie a.c., în urma monitorizării activităţii persoanelor implicate în activitatea infracţională, efectuată împreună cu ofiţerii din cadrul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă Timişoara şi Serviciului de Operaţiuni Speciale Timiş, poliţiştii de frontieră au desfăşurat mai multe acţiuni în urma cărora au confiscat 4.500 pachete ţigarete provenite din contrabandă. Cercetările au fost continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, astfel fiind emise în total 24 mandate de percheziţii domiciliare, 5 dintre acestea fiind puse în aplicare în data de 29.06.2016, iar restul de 19 în cursul zilei de astăzi”, au transmis polițiștii de frontieră.

Potrivit oamenilor legii, suspecții cumpărau țigări de contrabandă de la furnizori din județul Arad, pe care le vindeau în Timiș, la societăţi comerciale pe care aceştia le administrează.

În total, 19 persoane vor fi aduse la audieri. Acestea sunt suspecte a fi implicate în activitatea infracţională, polițiștii efectuând cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore