Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAccident, la Timişoara. Şofer de BMW, băgat în spital de un conducător...

Accident, la Timişoara. Şofer de BMW, băgat în spital de un conducător auto care nu a acordat prioritate

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ziua şi accidentul pe şoselele din Timişoara, unde neacordarea de prioritate pare să fi devenit o modă. Un tânăr a ajuns la spital după ce maşina în care se afla a intrat în coliziune cu un alt vehicul al cărui şofer nu a acordat prioritate de trecere. Accidentul a avut loc în astăzi, la intersecția Bulevardului Eroilor de la Tisa cu strada Johann Gutenberg. Vinovat de producerea accidentului este şoferul autoturismului marca Ford, care venea de pe strada Johann Gutenberg şi nu a acordat prioritate de trecere la intersecţia cu Bulevardul Eroilor de la Tisa. Astfel, autoturismul marca Ford a izbit BMW-ul condus regulamentar de un tânărul de 24 de ani, după care a ricoşat într-un autoturism parcat.

În urma impactului tânărul a ajuns la spital, acolo unde a primit îngrijiri medicale. Pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare