Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primarul Robu, chemat la Ministerul Transporturilor la discuţii despre circulaţia vaporaşelor pe Bega

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
nori împrăștiați
21.9 ° C
23.4 °
20.1 °
77 %
3.1kmh
40 %
Dum
22 °
lun
26 °
mar
28 °
mie
27 °
joi
27 °

Cele şapte vaporaşe cumpărate de administraţia Robu pentru circulaţia pe Bega,dar care sunt ţinute la mal din cauza unor chestiuni de ordin birocratic ar putea circula legal în curând. Secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Dragoş Titea, i-a adresat astăzi public o solicitare primarului Timişoarei, Nicolae Robu, de a merge la Bucureşti pentru a tranşa discuta circulaţiei ambarcaţiunilor şi a găsi o soluţie.

„Îl aștept la Ministerul Transporturilor împreună cu domnul președinte al consiliului județean, oricând ușa mea și a ministrului Răzvan Cuc este deschisă pentru a discuta direct, punctual cu documentele în față și să putem să rezolvăm problema, nu doar să vii la Ministerul Transporturilor să lași o hârtie și să pleci și după aceea să vii în județul Timiș să spui că guvernul nu își face treaba. Eu vă spun că de la începutul acestui mandat al guvernului Grindeanu toate punctele pe care ni le-am propus sunt în execuție toate”, a declarat Titea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare