Acțiune-în-forță-a-polițiștilor11

Weekend plin pentru polițiștii timișeni. Aceștia au ieșit din nou pe principalele drumuri din județ, pentru a sancționa șoferii care nu respectă legistația. De data aceasta în vizorul oamenilor legii au fost conducătorii auto care s-au urcat la volan sub influența alcoolului sau a drogurilor.

La acțiune au participat efective din cadrul Serviciului Rutier, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate – Serviciul Antidrog, poliţişti de ordine publică şi jandarmi. Oamenii legii au ieșit vineri noapte pe străzi pentru a depista şoferii aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice şi/sau a unor substanţe şi produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora. Cu această ocazie, agenții rutieri au testat noul echipament de depistare a șoferilor care au consumat stupefiante. Iar rezultatele nu au întârziat să apară.

„Astfel, poliţiştii au întocmit 14 dosare penale, 10 dintre acestea fiind pentru deţinere de droguri, făra drept, în vederea consumului propriu. Au fost aplicate 59 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 14.000 de lei, 27 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 5 permise de conducere”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Astfel de acțiuni vor continua, anunță polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here