shot0002

Partidul Poporului, filiala Timiş, a avut astăzi una dintre cele mai importante întâlniri din cadrul organizaţiei. Peste 150 de membri, dintre care primari, viceprimari, consilieri locali şi judeţeni din Tims, dar şi invitaţi din alte judeţe au participat la Întâlnirea Ligii Aleşilor Locali din Timiş.

Organizaţia judeţeană şi-a dat întâlnire în cadrul unei adunări prilejuită de lucrări în plen, la care au participat toţi cei 5 primari, 2 viceprimari, 4 consilieri judeţeni şi 142 de consilieri locali pe care Partidul Poporului îi are în Timiş. Evenimentul a cuprins o serie de discuţii, iar conducerea organizaţiei şi-a dorit ca, pe lângă adunarea sugestiilor cu privire la modificarea Constituţiei, fiecare dintre membri PPDD să ducă mesajul central cât mai aproape de cetăţenii de rând – “Era un eveniment aşteptat de membri şi simpatizanţi, pentru că am devenit interesanţi şi pentru că nu mai putem fi evitaţi în structurile de conducere de la nivel central. Trebuie totuşi să ne păstrăm identitatea mesajului nostru şi să nu îi dezamăgim pe cei 1,3 de români care ne-au votat. Toţi cei care sunt astăzi prezenţi aici au nevoie să ducă un mesaj până în ultimul cătun, la fiecare locuitor din Timiş. Este nevoie ca toate oştile Partidului Poporului să fie mobilizate, pentru ca la următoarele alegeri să putem obţine majorităţi în consiliile locale şi structurile de conducere” a spus preşedintele PPDD Timiş, Adrian Diaconu.
Marii absenţi ai întâlnirii PPDD Timiş au fost preşedintele formaţiunii politice la nivel central, Alice Man, dar şi secretarul general al partidului, Liviu Neagu. Cu toate acestea, cei doi le-au transmis colegilor din Timiş mesajele lor politice, dar şi felicitări pentru rezultatele acţiunilor din interiorul partidului în judeţ.

 

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.