dan-alexa-acspoli.ro_

Marţi, 22 aprilie 2014, la ora 8:10, antrenori români care deţin licență PRO pleacă la Nyon pentru a participa la un curs organizat de UEFA. Alături de antrenorii din ţara noastră mai participă tehnicieni din Danemarca, Belarus şi Croaţia. 2014 este al patrulea an în care se organizează acest gen de cursuri, însă România este la prima participare. O contribuţie importantă la prezenţa României a avut-o Ionuţ Lupescu, membru în Comisia Tehnică UEFA, informează Federaţia Română de Fotbal.

Delegaţia română va fi condusă de directorul tehnic FRF, Anghel Iordănescu, şi de şeful Şcolii de antrenori, Dan Apolzan. Ei vor fi însoţiţi de nu mai puţin de 30 de antrenori, printre care se vor regăsi şi tinerii tehnicieni Flavius Stoican, Claudiu Niculescu, Adrian Iencsi, Costel Enache, Eugen Trică, Eric Linkar, Constantin Schumacher, Bogdan Andone, Florin Motroc. Din delegaţie nu va face parte Dan Alexa, antrenorul de pe banca lui Poli Timişoara neavând licenţa PRO, “Chirurgul” având derogare specială până la finalul acestui sezon pentru a putea sta pe banca tehnică a bănăţenilor.

Delegaţia antrenorilor revine pe meleaguri mioritice vineri noaptea. Printre numeroasele teme ale cursului, două atrag atenţia. Tehnicienii români vor fi puşi în ipotetica situaţie de a o antrena pe Benfica şi de a încerca să obţină o victorie în faţa lui Juventus, lucrând la faza de atac. Mai întâi la tablă, după care cu exerciţii tactice pe terenul de joc. A doua temă interesantă este analizarea unui meci de Europa League pe care îl vor viziona în direct pe un ecran uriaş, informează frf.ro.

Foto:acspoli.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.