ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Anturaj select! Președintele CJ Timiș, prins între interlopii Bebe Sabie și Adrian Corduneanu

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Și azi totul este, nu despre capacitățile manageriale ale președintelui Consiliului Județean Timiș Alin Nica ci despre cumetriile și anturajul liderului PNL Timiș. Un cerc relațional care, nu pentru prima dată, lasă mult de dorit la acest nivel de administrație și politică locală. Că nu mai miră pe nimeni sau că Alin Nica nu este primul lider bănățean care se însoțește de personaje “underground”, nici nu mai contează…

Ieri, colegii de la debanat.ro au dezvăluit faptul că moda tinerilor care dansează în ritm de manele pe capota mașinii a ajuns și la Timișoara. Mai exact, un anume Bebe Sabie s-a filmat dansând, într-un mod provocator, pe o manea în centrul orașului, la câteva zeci de metri de Prefectură. Adică, la o aruncătură de băț de locul de muncă al nașului său de cununie dar si de botez al fiicei sale Antonia. Nimeni altul decât Alin Nica, președintele CJ Timiș.

Dincolo de nelipsita manea – “Sunt cel mai pretențios, mă îmbrac cel mai luxos și miros cel mai frumos” – gestul interlopului Bebe Sabie, de a se bâțâi lasciv pe capota autoturismului, la câțiva metri de sediul administrației județene, lasă mult de dorit. Cu atât mai mult intr-un oraș ca Timișoara și cu atât mai mult cu cât eschibiționistul se găsește intr-o relație de cumetrie cu însuși liderul CJ Timiș. Și filmulețul postat pe rețeaua socială Tik-Tok arată nivelul de cultură și apucăturile de lumpen, printre strigături de “Să vină poliția!”, ale smardoiului cu un nume de scenă predestinat personajelor de benzi desenate: Bebe Sabie!

Și nu e tot! Același personaj, care l-a și gratulat pe Alin Nica cu titulatura de “nașule”, când acesta a câștigat președinția Consiliului Județean Timiș, are la rândul său un anturaj de poveste: Adrian Corduneanu (Beleaua) de la Iași! Rezultă clar dintr-o dedicație video pe care liderul clanului Cordunenilor i-a făcut-o “fratelui său”, Bebe Sabie de la Timișoara, postare de Facebook pe care cumătrul lui Alin Nica a preluat-o, cum altfel decât cu mândrie, pe pagina sa personală de social-media.

Că doar, vorba interlopului Bebe Sabie: “Nașul meu este un om cu o funcție…”. Extrem de importantă mențiunea, cu atât mai mult cu cât e făcută live pe Facebook, chiar de la masa mirilor. Nu de alta dar sa știe toți “frații” din România cât e micuțul de important și cu ce “jmecheri” se înconjoară “valoarea Banatului”.

În rest, imaginile spun absolut totul. Fără alte acolade sau comentarii. Și, în primul rând, spun totul despre Alin Nica și despre nivelul la care a ajuns, în ultimii ani, administrația județeană. Și unde mai pui că șeful de cabinet al președintelui CJ Timiș e cms (r) Iosif Nicoară (zis Borsetă), fost (sub)ofițer de Crimă Organizată…

- Advertisement -
Marta Stirbey
Marta Stirbey
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore