Anunț RADICAL despre pasajul Michelangelo! Ce a DEZVĂLUIT, astăzi, primarul Timișoarei

- Advertisement -

”Se intră în linie dreaptă cu pasajul Michelangelo!” a anunțat Nicolae Robu, prin intermediul unui comunicat presă transmis redacției. Documentul arată că începând de astăzi, 28 aprilie 2015, în baza ordinului Primarului nr. SC2015-010906/27.04.2015, ”se reiau lucrările la proiectul Amenajare Complex Rutier Michelangelo, cu termen de finalizare a operaţiilor de hidroizolare de 10 zile calendaristice, deci: până în 07.05.2015, inclusiv”.

Lucrările la acest obiectiv au fost sistate la începutul lunii decembrie 2014, datorită condiţiilor meteo devenite necorespunzătoare pentru operaţiile tehnologice rămase de executat, condiţii care abia de acum înainte sunt prognozate ca urmând să fie corespunzătoare.

”După realizarea hidroizolaţiei, se va emite ordinul de începere a ultimelor lucrări ce vor fi rămase de efectuat, anume: a lucrărilor de asfaltare şi marcare a carosabilului din pasajul propriu-zis. Termenul de execuţie a acestor lucrări va fi de asemenea de 10 zile calendaristice”, a mai precizat Nicolae Robu.

Acest termen anunță că peste maximum 20 de zile calendaristice, adică cel târziu pe data de 19 mai 2015, șoferii vor putea folosi pasajul subteran din ”Complexul Rutier Michelangelo”.

[responsive_youtube

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare