Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Anunț RADICAL despre pasajul Michelangelo! Ce a DEZVĂLUIT, astăzi, primarul Timișoarei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”Se intră în linie dreaptă cu pasajul Michelangelo!” a anunțat Nicolae Robu, prin intermediul unui comunicat presă transmis redacției. Documentul arată că începând de astăzi, 28 aprilie 2015, în baza ordinului Primarului nr. SC2015-010906/27.04.2015, ”se reiau lucrările la proiectul Amenajare Complex Rutier Michelangelo, cu termen de finalizare a operaţiilor de hidroizolare de 10 zile calendaristice, deci: până în 07.05.2015, inclusiv”.

Lucrările la acest obiectiv au fost sistate la începutul lunii decembrie 2014, datorită condiţiilor meteo devenite necorespunzătoare pentru operaţiile tehnologice rămase de executat, condiţii care abia de acum înainte sunt prognozate ca urmând să fie corespunzătoare.

”După realizarea hidroizolaţiei, se va emite ordinul de începere a ultimelor lucrări ce vor fi rămase de efectuat, anume: a lucrărilor de asfaltare şi marcare a carosabilului din pasajul propriu-zis. Termenul de execuţie a acestor lucrări va fi de asemenea de 10 zile calendaristice”, a mai precizat Nicolae Robu.

Acest termen anunță că peste maximum 20 de zile calendaristice, adică cel târziu pe data de 19 mai 2015, șoferii vor putea folosi pasajul subteran din ”Complexul Rutier Michelangelo”.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...