concurs-politia-locala-4

Direcţia Poliţia Locală Timişoara organizează în această perioadă un nou concurs pentru ocuparea posturilor vacante de poliţişti locali. Astfel, în cursul zilei de ieri a avut loc proba sportivă la care, pentru un număr de trei posturi de poliţişti locali s-au înscris un număr de 24 de candidaţi.

În urma acestei probe, candidaţii au avut de parcurs patru probe, mai exact execuţia de flexii abdominale, proba de viteza 50 m, proba de mers pe bicicletă şi proba de rezistenţă – 800 de metri în cazul doamnelor şi 1.000 de metri pentru bărbaţi. Şi de această dată proba sportivă s-a dovedit deosebit de dificilă pentru cei care nu s-au pregătit suficient, un număr de 14 candidaţi reuşind să treacă de aceasta, iar 10 au rămas „pe din-afară”.

Astăzi are loc proba scrisă a examenului pentru cel trei posturi. Toate posturile vacante care sunt scoase la concurs sunt afişate pe site-ul Poliţiei Locale Timişoara www.polcomtim.ro.

Ca o copletare, permiteţi-mi să fiu cârcotaş şi să întreb, oare câţi dintre cei care au deja această „calitate”, cea de poliţist local, mai au abilităţile mai sus solicitate pentru viitorii lor colegi?