Aquatim – locul întâi în domeniul companiilor de apă

Date:

Începând cu 1 februarie 2010, Aquatim este operator regional al serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare, iar în prezent asigură aceste servicii în municipiul Timişoara şi 78 de localităţi din judeţ. Realizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României, topul ajuns la cea de a XX-a ediție, a clasificat Aquatim-ul ca fiind pe primul loc la nivel naţional în ceea ce priveşte întreprinderile mari industriale ce se ocupă cu tratarea şi distribuţia apei.

Metodologia prin care sunt clasificate firmele în topul naţional este una ce are la bază indicatori economici, cifra de afaceri, profitul din exploatare, eficienţa utilizării resurselor urmane precum şi a capitalului angajat.Datele luate în considerare sunt cele valabile pentru exercițiul financiar al anului precedent.

Aquatim produce şi distribuie apă potabilă, controlată permanent şi care corespunde normelor în vigoare privind calitatea şi siguranţa. Aceasta este monitorizată permanent, de la procesul de tratare şi până la robinetele consumatorilor.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare