Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentAtelier-laborator de dezvoltare personală, la Timișoara. Cum te poți înscrie

Atelier-laborator de dezvoltare personală, la Timișoara. Cum te poți înscrie

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Dezvoltarea personală, grupurile de suport pe diferite tematici, meditaţia şi exerciţiile de relaxare ne pot purta pe drumuri aparent neumblate şi ne pot arăta alte feţe ale fiinţei, ale întregului. Psihoterapeutul Călin N. Negrea oferă celor interesaţi posibilitatea de a participa la un atelier de dezvoltare personală aprofundată a cărui tematică vizează întâlnirile cu copilul interior, întoarcerea către copilăria mică, către senzaţii şi simţuri.

Atelierul va avea loc pe data de 21 martie 2015, cu începere de la ora 10:30 şi va fi găzduit de Cabinetul Individual de Psihologie “Claudia Borza” Timișoara, situat pe strada Remus, nr.7A. Acest atelier-laborator “Surse originare ale sensului vieții – Întâlniri cu Copilul Lăuntric!”, oferă contextul experiențial în care participanții pot să-și exploreze și să își semnifice natura sensului, în prezent, printr-o călătorie meditativă pe tărâmurile copilăriei, unde conștiința nu era suficient de dezvoltată pentru a forma cuvinte. Prin experiențierea senzațiilor corporale, prin evocarea și trăirea imaginilor lăuntrice, se desfășoară un proces interior de adâncire treptată și, în acord cu ritmul personal, are loc atingerea unui nivel de conștientizare a ceea ce era semnificativ și cu sens în mica copilărie.

În prezentarea atelierului, psihoterapeutul Călin Negrea spune: ”Copilul din noi ne va pune în contact prezent cu propriile trăiri și emoții, cu bucuria de a râde, de-a fi liber și creativ; cu spontaneitatea și intuiția, cu starea de bine și liniște, cu valorile autentice, ce contribuie la îmbunătățirea calitativă a vieții. Trăim într-o perioadă a căutării de sens și a autocunoașterii, unde experiența transformativă a întâlnirii cu Copilul Lăuntric reînnoiește conexiunile ființei ce deschid ușa magică a resurselor interioare. În acest atelier vom călători în “lumile de origine” și vom accesa sursele generatoare de sens și de nou”.

Informaţii suplimentare despre acest atelier pot fi obţinute de pe pagina de Facebook a evenimentului sau direct de la iniţiatorul său, psihoterapeutul Călin Negrea, prin intermediul numărului de telefon sau al adresei de e-mail menționate în cadrul event-ului de pe rețeaua de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

FOTO Atelierul Colegiului Tehnic ”Regele Ferdinand” din Timisoara, reabilitat complet

Municipalitatea timișoreană anunță că a finalizat procesul de reabilitare a construcţiilor şi instalaţiilor la...

Atelier de dezvoltare personală la Timișoara. Află cum poți participa

Acest atelier-laborator de autocunoaștere aprofundată este o invitație la re-descoperirea căii și a sensului...

Ce-am ajuns! Clujul se promovează drept Capitală Culturală Europeană la… Timișoara!

În cadrul acestor ateliere, vor fi instruiți peste 100 tineri si persoane interesate de...