ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Țigla din sticlă pentru acoperiş – un sistem revoluţionar de încălzire solară

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Confecţionate din sticlă obişnuită, ţiglele folosite în conceptul SolTech au aceeaşi dimensiune şi aproximativ aceeaşi greutate că plăcile din tigla ceramică pentru acoperiş. Țigla din sticlă este montată pe un strat de pânză de nylon de culoare neagră care absoarbe căldura ce pătrunde prin stratul gros de sticlă. Odată acumulată căldură, aerul de sub pânză neagră începe să circule încălzind apa din sistemul central de încălzire al casei.

Un sistem de încălzire solară flexibil

Sistemul SolTech a fost conceput pentru a fi integrat cu uşurinţă atât în construcţiile noi cât şi în cele existente, indiferent de sistemul principal de încălzire. Acest lucru se poate realiza prin montarea unui rezervor de apă/puffer şi a unui invertor care să genereze curent alternativ de 230V.

Inventatorii SolTech ne asigura că sistemul de încălzire solară cu ţiglă de sticlă da randament chiar şi în perioadele cele mai puţin însorite ale anului. Desigur că acesta se dovedeşte a fi mai eficient atunci când este montat pe acoperişurile cu orientare sudică, dar pierderile în cazul acoperişurilor orientare spre sud-est şi sud-vest sunt destul de nesemnificative, astfel încât şi în aceste circumstanţe SolTech îşi îndeplineşte excelent misiunea.

Despre eficienţa sistemului de încălzire solară cu ţigle de sticlă și alte avantaje ale acestui sistem de încălzire puteți citi pe casadex.ro.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore