Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriȚigla din sticlă pentru acoperiş - un sistem revoluţionar de încălzire solară

Țigla din sticlă pentru acoperiş – un sistem revoluţionar de încălzire solară

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Confecţionate din sticlă obişnuită, ţiglele folosite în conceptul SolTech au aceeaşi dimensiune şi aproximativ aceeaşi greutate că plăcile din tigla ceramică pentru acoperiş. Țigla din sticlă este montată pe un strat de pânză de nylon de culoare neagră care absoarbe căldura ce pătrunde prin stratul gros de sticlă. Odată acumulată căldură, aerul de sub pânză neagră începe să circule încălzind apa din sistemul central de încălzire al casei.

Un sistem de încălzire solară flexibil

Sistemul SolTech a fost conceput pentru a fi integrat cu uşurinţă atât în construcţiile noi cât şi în cele existente, indiferent de sistemul principal de încălzire. Acest lucru se poate realiza prin montarea unui rezervor de apă/puffer şi a unui invertor care să genereze curent alternativ de 230V.

Inventatorii SolTech ne asigura că sistemul de încălzire solară cu ţiglă de sticlă da randament chiar şi în perioadele cele mai puţin însorite ale anului. Desigur că acesta se dovedeşte a fi mai eficient atunci când este montat pe acoperişurile cu orientare sudică, dar pierderile în cazul acoperişurilor orientare spre sud-est şi sud-vest sunt destul de nesemnificative, astfel încât şi în aceste circumstanţe SolTech îşi îndeplineşte excelent misiunea.

Despre eficienţa sistemului de încălzire solară cu ţigle de sticlă și alte avantaje ale acestui sistem de încălzire puteți citi pe casadex.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

VIDEO Panica si flacari la Chisoda: acoperisul unei case a luat foc. Cum decurge interventia ISU

Un incendiu de proporţii la o casă din Chisoda. Panica s-a instalat rapid, după...

FOTO-VIDEO Masini de pompieri si panica la Mosnita Veche, dupa ce o casa a luat foc

Panică în localitatea Moşniţa Veche. O casă din localitate a luat foc. Pompierii de...

Casa in flacari intr-o localitate din Timis. Pompierii au muncit trei ore sa stinga flacarile

Clipe de panică, ieri seara, pentru o familie din Variaș, care ieri s-a trezit...